Ön nem megfelelő böngészőt használ
Kapcsolat

Több mint közbeszerzési értesítő

A Tender-Értesítő Kft. által épített adatbázis két fő hirdetménytípust tartalmaz: közbeszerzési hirdetményeket és privát ajánlattételi felhívásokat.

Közbeszerzési ajánlattételi felhívás típusok:

  • Magyar (nemzeti) eljárásrend: olyan közbeszerzések, amelyek elérik a magyar közbeszerzési értékhatárt, de nem érik el az uniós értékhatárt. Jellemzően kis vagy közepes becsült értékű beszerzések. Típusok: az EKR-ben meghirdetett összefoglaló tájékoztatás (Kbt.113.) és egyéb ajánlattételi felhívások a Közbeszerzési Értesítőből, illetve az EKR rendszerből (Kbt.115; Kbt.117; Kbt.112). Ezek a kiírások csak magyar nyelven jelennek meg.
  • Uniós (EU) eljárásrend: olyan közbeszerzések, amiknek becsült értéke eléri az uniós értékhatárt. Jellemzően nagyberuházások. Az EU összes nyelvén meghirdetésre kerülnek a TED, azaz a Tender Electronic Daily oldalon, nem csak a magyar Közbeszerzési Értesítőben.

Privát vagy értékhatár alatti ajánlattételi felhívások:

  • Privát ajánlattételi felhívás: A nagyvállalatok beruházásai és ahhoz kapcsolódó nyilvános beszerzései. 
  • Értékhatár alatti ajánlattételi felhívások: Olyan kiírások, melyek nem érik el a közbeszerzési értékhatárt, azaz nem a közbeszerzési törvény által szabályozott a beszerzési eljárás. Jellemzően önkormányzatok, oktatási intézmények, kórházak vagy más, részben az államhoz köthető szervezetek írnak ki ilyen felhívást.  

Hirdetménytípusok megoszlása a tender-értesítő.hu oldalon:

Közbeszerzési hirdetmények eloszlása

Dokumentum-típusok:

Szolgáltatásunk elsősorban az ajánlati felhívásokra épül, de számos egyéb dokumentum is elérhető adatbázisunkban. A nyílt közbeszerzési eljárásokat megindító összefoglaló tájékoztatás, illetve ajánlattételi felhívás mellet az eredménytájékoztatók és módosítások is elérhetőek a tender-értesitő.hu honlapon és a napi e-mail értesítőinkben. A privát vagy értékhatár alatti kiírások esetében az ajánlati felhívásokat illetve a módosításokat gyűjtjük. 

Próbálja ki és győződjön meg az előnyökről: