Ön nem megfelelő böngészőt használ
Kapcsolat

Közbeszerzési és iparági riportok

A Tender-Értesítő Kft. több mint 10 éve gyűjti és rendszerezi a közbeszerzési és egyéb magán jellegű beszerzési adatokat.  Ez idő alatt Magyarország legnagyobb és legrészletesebb beszerzési adatbázisát hoztuk létre amiből napi rendszerességgel küldünk értesítéseket ügyfeleinknek.

Az elmúlt évek fejlesztései nyomán már nem csak értesítéseket, de egyéni igényekre szabott riportokat is kínálunk a szolgáltatás részeként  

Hogyan használhatóak fel a riportok?

A közbeszerzési riport egy adott időszak illetve adott téma közbeszerzési eljárásainak kivonata, egyéni igényekre szabva. Az közbeszerzési értesítőktőleltérően vissszamenőleg tartalmaz adatokat, viszont sokkal részletesebben, minden Felhasználható elemzésekhez, statisztikákhoz, üzleti tervezéshez vagy versenytárs elemzéshez. 

 

Hogyan történik az adatok kinyerése és rendszerezése?

A közbeszerzések adatai naponta több ezer adatmezőt megtöltenek adatbázisunkban. Csapatunk ezeket algoritmusok segítségével elemzi és rendezi, szükség esetén pedig feltölti a hiányokat. Az így kapott nyers adatbázisból készítünk az egyéni igényeknek megfelelő riportokat és listákat. 

adatok
 

Milyen adatokat tartalmaznak a riportok?

A riportokat minden esetben az egyéni igények felmérése alapján késztjük. Gyakorlatilag a közbeszerzési eljárás során felmerülő bármilyen nyilvános adatról készíthető statisztika, riport. Leggyakrabban az alábbi riport típusokat keresik ügyfeleink: 

  • Nyertes listák: tartalmazzák a egyes közbeszerzések eredményeit (a közbeszerzési részek szerint bontva a nyertes cég adatai, nyertes ár, és alapvető adatok).  
  • Termék és ár riport: tartalmazza a közbeszerzésekben vagy magán jellegű beszerzési kiírásokban megjelenő termékeket és azok becsült, illetve végleges árát.  
  • Iparági vagy régiós riport: tartalmazza a piacra jellemző kiírásokat, időszakos ismétlődő beszerzéseket, termékeket és árakat illetve ajánlattevőket, nyerteseket. 

Díjszabás

A riportok ára függ az adatmennyiségtől illetve az elkészítéshez szükséges időtől. Árajánlatunkat az egyéni igények felmérése után tudjuk megadni. Kérjük ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat ahol ingyenes minta riportot is igényelhet. 
 

Ingyenes riport minta

Ingyenes minta riport igényléséhez vagy további információkért adja meg adatait és ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az ürlap kitöltésével hozzájárul hogy telefonon és/vagy e-mailben megkeressük. Tovább az adatvédelmi nyilatkozathoz privacy statement.