Ön nem megfelelő böngészőt használ
Kapcsolat

Közbeszerzési és iparági riportok

A Tender-Értesítő Kft. több mint 10 éve gyűjti és rendszerezi a közbeszerzési és egyéb magán jellegű beszerzési adatokat.  Ez idő alatt Magyarország legnagyobb és legrészletesebb beszerzési adatbázisát hoztuk létre amiből napi rendszerességgel küldünk értesítéseket ügyfeleinknek.
 

TRS Riportok - Tender Report Service 

Az elmúlt évek fejlesztései nyomán már nem csak értesítéseket, de egyéni igényekre szabott riportokat is kínálunk a TRS Tender Report Service szolgáltatás részeként. Az értesítőktől eltérően az ilyen riportok visszamenőleg tartalmaznak adatokat a lezárt közbeszerzési eljárásokról. Jellemzően havonta vagy negyedévente küldünk ilyen riportokat, amik segítenek áttekinthetővé tenni egy iparág közbeszerzéseit. Részletesen tájékozódhat a  riportokból az ajánlatkérők vagy nyertes gazdasági szereplők tevékenységéről, termékekről, árakról és ezeket saját elemzéseihez statisztikákhoz is könnyedén felhasználhatja. 

Hogyan használhatóak fel a riportok?

A közbeszerzési riport egy adott időszak, iparág, termékcsoport stb. közbeszerzési eljárásainak kivonata, egyéni igényekre szabva. Felhasználható elemzésekhez, statisztikákhoz, például üzleti tervezéshez vagy versenytárs elemzéshez. 
 

Hogyan történik az adatok kinyerése és rendszerezése?

A közbeszerzések adatai naponta több ezer adatmezőt megtöltenek adatbázisunkban. Csapatunk ezeket algoritmusok segítségével elemzi és rendezi, szükség esetén pedig feltölti a hiányokat. Az így kapott nyers adatbázisból készítünk az egyéni igényeknek megfelelő riportokat és listákat. 

adatok
 

Milyen adatokat tartalmaznak a riportok?

A riportokat minden esetben az egyéni igények felmérése alapján késztjük. Gyakorlatilag a közbeszerzési eljárás során felmerülő bármilyen nyilvános adatról készíthető statisztika, riport. Leggyakrabban az alábbi riport típusokat keresik ügyfeleink: 

  • Versenytársak: tartalmazzák a egyes közbeszerzések eredményeit, azaz a nyerteseket (a közbeszerzési részek szerint bontva a nyertes cég adatai, nyertes ár, és alapvető adatok).  
  • Eredmények kivonata, termékek és árak: tartalmazza a közbeszerzésekben megjelenő keresett termékeket, szolgáltatásokat, azok becsült, illetve végleges árát, részleteit.  
  • Régiós áttekintés: területi alapon szűrt adatok egy adott iparágban.

Díjszabás

A riportok ára függ az adatmennyiségtől illetve az elkészítéshez szükséges időtől. Árajánlatunkat az egyéni igények felmérése után tudjuk megadni. Kérjük ezzel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat ahol ingyenes minta riportot igényelhet.