Kapcsolat

Jogosultságok az EKR rendszerben

09. július 2018
Regisztráció és jogosultságok az EKR rendszerben:

Az EKR rendszerbe személyként tud regisztrálni majd azon belül a 'SZERVEZET' / 'Szervezet regisztráció' fülön tudja cégét, vállalkozását regisztrálni. A regisztrációt végző személy ezzel automatikusan ún. szervezeti superuser-ré válik, aminek értelmében bizonyos jogosultságokat kap. Ezeket a 'FELHASZNÁLÓ' / 'Felhasználók kezelése' menüpont alatt ellenőrizheti. Fontos, hogy az 'Új ajánlat tételt létrehozó' és az 'Ajánlat jogosultság karbantartó' szerepkört is felvegye, ugyanis csak ebben az esetben tehet majd ajánlatot (és jelenik meg az érdeklődés jelzésére szolgáló gomb).

A szervezet többi tagja saját névvel tud regisztrálni, majd belépve a 'FELHASZNÁLÓ' / 'Csatlakozás szervezethez' pontban tudja kérvényezni felvételét a már regisztrált szervezethez. Ezt a kérelmet a szervezeti superuser tudja jóváhagyni, illetve kezelheti a tagok jogosultságait. A tagok alap jogosultsága ún. szervezeti tag jogosultság ami nem teszi lehetővé, hogy ajánlatot tegyenek így az érdeklődés jelzésére szolgáló gomb sem jelenik meg számukra. Ahhoz, hogy a megfelelő jogosultságot megkapják a tagok a szervezeti superuser a 'FELHASZNÁLÓ' / 'Felhasználói profilom' menüpontban a 'Jogosultságaim' fülön delegálhatja a jogosultságokat. Az 'Új ajánlat tételt létrehozó'  jogosultság delegálása teszi lehetővé, hogy a szervezeti tag ajánlatott tehessen vagy érdeklősést jelezzen. A delegáláshoz meg kell adni a szervezeti tag EKR felhasználónevét (az EKR rendszerbe belépve a legfelső kék sávon olvasható a név mellett). 

 
 

Közbeszerzés alapok képzés

Ismerje meg a közbeszerzések rendszerét és az új EKR platformot a System Media 2 napos képzésén.

Elsősorban ajánlattevőknek ajánlajuk a 2 napos képzést aminek segítségével megismerheti a közbeszerzések alapjait, illetve az elektronikus közbeszerzési rendszer azaz az EKR használatát.

További részletek a képzésről itt.
 

A tender-ertesito.hu nem felelős a linkelt oldalakon megjelenő tartalmakért.