Ön nem megfelelő böngészőt használ
Kapcsolat


Közbeszerzési riportok

Minden hasznos adat amiből profitálhat.


A tender-értesítő riport szolgáltatásával figyelemmel követheti a közbeszerzési piac alakulását. Ismerje meg mely terület a legjövedelmezőbb, milyen árazási stratégiát alkalmaznak a konkurensek, és tervezzen előre a riportok segítségével hogy maximalizálni tudja nyereségét. 
 

Versenytársak és ár riport
Összekapcsoljuk a közbeszerzések legfontosabb adatait így Ön egyszerűen áttekintheti és felhasználhatja a döntéshozatalban a piacon jellemző becsült és végleges árat, a versenytársak tevékenységének adatait és a területre jellemző termék vagy szolgáltatás keresletet.           

  • Kövesse nyomon versenytársai tevékenységét, árstratégájukat.    
  • Elemezze a piacon jellemző keresletet.        
  • Ismerjen meg új értékesítési lehetőségeket.


Piac elemzés
Tudja Ön hány közbeszerzést írnak ki az iparágban?  Ismeri ezek összértékét? Ismeri a közbeszerzések legfontosabb szereplőit? Mindezekre választ találhat az iparág specifikus piac elemzésben: 

  • Ismerje meg az eladási lehetőségeket a piacon.
  • Tervezze előre a készlet és erőforrások igényeket.  
  • Támogassa a értékestési csapatát potenciális vevők jellemző beszerzéseinek adataival.
  • Ismerjen meg új piacokat. 


Értékesítési adatbázis - Sales Lead-ek
Az értékesítési adatbázissal közvetlenül támogathatja az sales csapatát a közbeszerzésben nyertes cégek vagy az ajánlatkérők nevével és kapcsolattartási adataival:          

  • Értékesítési lehetőség a közbeszerzések nyerteseinek, ajánlatkérőknek. 
  • Új üzleti lehetőségek alvállalkozóknak, beszállítóknak.  


Egyedi riport
Olyan adatra van szüksége amit nem talál a fenti felsorolásban? Lépjen kapcsolatba velünk és segtítünk az Önnek megfelelő riportot kidolgozni.

Az általunk kezelt nagy mennyiségű adatnak köszönhetően a közbeszerzések területén gyakolatilag bármilyen riport elérhető az adatbázisunkból, amivel segíteni tudjuk az Ön munkáját és cége sikerét.
 


 
Ingyenes minta riport igényléséhez vagy további információkért adja meg adatait és ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Az ürlap kitöltésével hozzájárul hogy telefonon és/vagy e-mailben megkeressük. Tovább az adatvédelmi nyilatkozathoz privacy statement.