Ön nem megfelelő böngészőt használ
Kapcsolat

Miért válassza a Tender-Értesítőt?

A Tender-Értesítő Kft. célja, hogy átláthatóbbá tegye a közbeszerzési versenyt, és a gyors és pontos információk segítségével segítsen megnyerni a pályázatokat ügyfeleinek. Ön versenyképes termékeket vagy szolgáltatásokat kínál, mi pedig megtaláljuk az üzleti lehetőségeket az Ön számára, így Önnek már csak az értékesítésre kell összpontosítani.
 

A legátfogóbb közbeszerzési adatbázis:

A tender-ertesito.hu Magyarország legátfogóbb közbeszerzési adatbázisa. Évente több mint 2 millió közbeszerzési hirdetményt gyűjtünk össze Magyarországról és az Európai Unióból

Privát és alacsony értékű ajánlati felhívások:

A közbeszerzési hirdetmények mellett olyan privát és értékhatár alatti ajánlattételi felhívásokat is gyűjtünk, melyek más szolgáltatónál nem elérhetőek. Adatbázisunkban 2016-ban a kiírások harmada olyan ajánlati felhívás volt, ami a nagyvállalatok beszerzéseire illetve oktatási intézmények, közlekedési vállalatok, és önkormányzatok közbeszerzési értékhatár alatti beszerzéseire vonatkoztak.
 

Takarítson meg időt és pénzt:

  • Csapatunk azért dolgozik, hogy Önnek ne kelljen időt áldozni a kiírások böngészésére.
  • Mi kiválogatjuk azokat a felhívásokat, amik Önnek fontosak, és a postaládájába kézbesítjük. Teljeskörű információs szolgáltatásunkkal lecsökkentheti az új üzleti lehetőségek felkutatására szánt pénzt és időt. 

Személyre szabott keresési profilok:

  • Egyéni igényeihez alkalmazkodó keresést kínálunk minden ügyfelünknek.
  • Rugalmas egyéni keresési feltételeka keresőszavak, termékkódók (CPV-kódok) többszintű kombinációja, illetve kizárása, a kulcsszavakkal bővitett rugalmas, könnyen használható kereső szűrők, stb. - a legújabb fejlesztésünk a " Tender Search System ATSS" a legmagasabb szinten támogatja az egyedi pályázati keresést.
  • A keresés "finomhangolásában" szakértőink segítik Önt: mondja el, amire szüksége van, és mi  létrehozzuk személyre szabott keresési profilját.
  • Napi e-mailes értesítés a kiírásokról, egyenesen az Ön postafiókjába.
     

Próbálja ki és győződjön meg az előnyökről: