Ön nem megfelelő böngészőt használ
Kapcsolat

Rólunk

Célunk:
Magyarország legátfogóbb közbeszerzési és privát beszerzési adatbázisát kínálni ügyfeleinknek, illetve a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálattal segíteni mindennapi munkájukat.

Mi azért dolgozunk, hogy Ön mint ajánlattevő sikeresen részt tudjon venni közbeszerzési és privát beszerzési ajánlati felhívásokon. Amíg Ön versenyképes terméket vagy szolgáltatást állít elő, mi megtaláljuk azt az üzeli lehetőségeket, ahol eladhatja azt.
 

A siker kulcsa:
A legnagyobb közbeszerzési és privát beszerzési adatbázis + személyre szabott keresési lehetőségek + magas színvonalú szakmai ügyfélszolgálat
= az Ön számára potenciális üzleti lehetőségek.

 

Történetünk: 


A tender-ertesito.hu honlapot több mint 10 éve indítottuk el, mint a Tender Service Group magyarországi elérhetőségét. Irodánk Budapesten működik ahol munkatársaink telefonon és e-mailben nyújtanak személyre szabott segítséget ügyfeleink részére.

A Tender Service Group 2004-ben alakult meg. Az Európai Unio keleti bővítésével párhuzamosan elsőként Csehországban és Szlovákiában nyitottunk irodát. A cégcsoport elődje Ausztriában kezdte meg működését 2001-ben amikor a helyi közbeszerzési hirdetmény szolgáltatóval alapított közös vállalkozást. Az indulástól kezdve célunk, hogy megkönnyítsük a közbeszerzési hirdetményekhez és privát beszerzési felhívásokhoz való hozzáférést a vállalatok számára minden iparágban.

A Tender Service Group szolgáltatása mára Spanyolországban, Ausztriában, Bulgáriában, Németországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Magyarországon, Horvátországban, Szerbiában, Csehországban, Svájcban, Ukrajnában, Görögországban és Romániában is elérhető. 2016-ban a cégcsoport tovább terjeszkedett és Latin Amerikában, Kolumbiában nyitott irodát. 

A cégcsoporton belüli kiváló együttműködés és a több mint 15 éves piacvezető szerep olyan egyedülálló tapasztalatot jelent a közbeszerzési és privát beszerzési hirdetmények területén ami lehetővé teszi hogy egy valóban hasznos és versenyképes szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek.

Több mint 100 munkatársunk dolgozik azért, hogy közel 10000 vállalkozást informáljunk, és több mint évi 4 millió beszerzési hirdetményt gyűjtsünk össze. A cégcsoport folyamatos bővülésének köszönhetően ügyfeleink mind a magyarországi mind az európai közbeszerzési és privát beszerzési hirdetményekhez hozzáférhetnek, mindemelett személyes segítséget kaphatnak a magyar ügyfélszolgálat munkatársaitól.

Chart-HU
 

Miért válasszon minket?


Az interneten az információ hatalmas mennyiségben érhető el, amit a Tender-Értesítő feldolgoz és könnyen hozzáférhetővé tesz. Személyre szabottan értesíti Önt az értékes új üzleti lehetőségekről, amivel időt takarít meg versenyelőnyhöz juthat. 
 

 A legnagyobb adatbázis

Szolgáltatásunk elsőszámú előnye, hogy napi több tízezer forrást figyelünk ahonnan mind közbeszerzési hirdetményeket mind pedig a versenyszféra ajánlattételi felhívásait illetve a közbeszerzési értékhatár alá eső hirdetményeket összegyűjtjük. Ezáltal a Tender Service Group a legnagyobb hírforrás Európában a tenderek területén.

  • Időt és pénzt takaríthat meg azáltal, hogy több mint 40 000 forrás adataihoz fér hozzá az adatbázisunk segítségével.
  • Mindig naprakész információt biztosítunk.
  • Minden iparág területéről szolgáltatunk adatokat.
 

 Személyre szabott keresés, hogy az Önnek fontos kiírásokról értesüljön.

Minden ügyfelünknek személyre szabott keresési beállításokat kínálunk, az előre megszabott rugalmatlan keresési lehetőségekkel szemben. 

  • Rugalmas és komplex keresési beállítások: kulcsszavak, termékkódok (CPV kódok), kulcsszavak többszintű kombinációi, és negatív kulcsszavak segítségével felhasználóbarát hozzáférést biztosítunk az adatbázishoz. 
  • Speciális igények esetén szakértőink segítenek: Ön elmondja mit keres és munkatársunk egy egyéni profilt készít Önnek amiben csak releváns kiírásokat talál. 
 

 Ügyféltámogatás a legjobbaktól.

Ügyfélkapcsolati munkatársaink személyesen segítenek Önnek hogy a legjobban ki tudja használni a szolgáltatásunkat. Felmérjük a pontos igényeket és eszerint formáljuk az Önnek küldött adatokat. 

  • Személyes ügyfélkapcsolat: Minden ügyfelünknek segítünk a lehető legpontosabb profilt beállítani és minden felmerülő kérdésben segíteni ami a kiírásokkal hirdetményekkel kapcsolatos. 
  • Tapasztalat: Munkatársaink széles körű tapasztalata a közbeszerzések és beszerzések területén Önnek is lehetőséget ad a sikeres ajánlattételhez.
  • Szerteágazó iparági háttér: A legkülönbözőbb iparágak képviseltetik magukat ügyfeleink között. Minden területen releváns és naprakész információt szolgáltatunk.
     

Gyors és egyszerű!

 
Adatbázis Személyes ügyfélszolgálat E-mail értesítő Növekedés
Naponta több mint 40000 forrásból gyűjtünk közbeszerzési hirdetményeket és privát ajánlattételi felhívásokat.  Személyes segítséget nyújtunk minden ügyfelünknek hogy a legmegfelelőbb kiírásokat kapja kézhez. Naponta küldjük ki az aktuális kiírásokat ezzel akár minden nap új üzleti lehetőséghez juthat.   Takarítson meg időt és pénzt míg vállalkozása, cége fejlődik.
 


Meggyőztük?

Ha bizonytalan, olvassa el mit mondanak rólunk ügyfeleink, vagy tegyen próbára minket és tesztelje ingyenesen a szolgáltatásunkat. 

Tóth Zsuzsanna, vezetői asszisztens:
"Közel 5 éve használjuk a Tender-Értesítő közbeszerzés figyelő szolgáltatását. Nagy segítség, hogy nem kell figyelni a különböző oldalakat mert mindent megkapunk az értesítő e-mailekben. Többször kerestünk olyan kiírást amiről csak töredék információnk volt de az ügyfélszolgálatos kolléga mindig megtalálta és azonnal elküldött nekünk minden információt. Nagyon hasznosnak találom a szolgáltatást."

Hochst Péter, értékesítési vezető:
"A napi értesítő e-mailek nagyon hasznosak, különösen azoknál a felhívásoknál ahol a beadási határidő rövid. Minden egy helyen van meg, nem kell különböző oldalakról letölteni dokumentumokat."   

Tesztelje most a szolgáltatást ingyenesen 7 napig 

Kötelezettség és díjmentes tesztidőszak ami alatt teljes körű felhasználói hozzáféréssel rendelkezik.